Töltés

munkaIDŐ

Próbáld ki a béta verziót ingyen!
Alkalmazásunkkal nyilvántarthatod a munkaórákat, órabéreket akár projektenként, vagy időszakonként eltérőket, kifizetéseket tetszőleges időszakonként előlegbeszámítással.
Jelenleg elsősorban kis-közepes építőipari vállalkozások számára fejlesztjük a programot, hogy számon tarthassák, mely alkalmazottjuk mely építkezésen végzett munkát milyen órabér fejében. Illetve az egyes projektek (tipikusan építkezések, felújítások) milyen költségekkel fognak járni, és valójában milyen költségekkel valósulnak meg (beleértve bér és járulék, anyagköltségek, bejárás, stb).
Természetesen építőiparon kívül is használható az alkalmazás, illetve nyitottak vagyunk egyedi fejlesztések kivitelezésére, más területek igényeihez való igazításra.

Tárhely!

Fizess elő biztonságos, megbízható, gyors tárhelyre   Tárhely Árlista

A szolgáltatás funkciói

Az alábbi funkciók mindegyike elérhető már az ingyenes verzióval is.

Munkavállalók

Munkaidő, projektekben való részvétel, órabérek akár időszak vagy projekt vonatkozásában, munkakörök, bér és járulék stb

Projektek

Projekteken dolgozók, felhasznált alapanyagok gyors és egyszerű nyilvántartása, feladatkezelés, költségterv, rész projektek.

Számlák

Egy gombnyomással való számlaátvétel a NAV rendszeréből. Számlákon szereplő tételek hozzárendelése projektekhez.

Kifizetések és előlegek

Munkavállalók számára esedékes kifizetések és kiegyenlítésük nyilvántartása már kifizetett előlegek figyelembevételével.

Eszközök

Eszközök nyilvántartása munkavállalókhoz és projektekhez való kihelyezésekkel.

Feladatkezelő

Projektekhez, munkavállalókhoz rendelhető feladatok.

Járművek

Nyilvántartás autópálya matricákkal, helyzetkövetéssel (iTrack), biztosítások, műszaki vizsga érvényességi idő figyeléssel.

Értesítések, határidők

A rendszer figyeli a fontos határidőket és figyelmeztet rájuk, mint munkavállalók tartózkodási engedélyének, alkalmassági véleményének lejárta, járműbiztosítás határideje, stb.

SSL!

Vásárolj biztonságot, vásárolj SSL tanúsítványt   SSL Árlista
Képernyőképek

Hamarosan...

Az alakalmazás kinézete a béta változat miatt még meglehetősen egyszerű.